PREUZMI OVDJE

Uvjeti korištenja

Prije nego što započnete

Molimo da pročitate ove uvjete korištenja pažljivo i u cijelosti prije korištenja upitnika (kalkulator rizika). Korištenjem upitnika potvrđujete da ste razumijeli uvjete korištenja opisane u nastavku.

Kalkulator rizika – osnovne informacije

Ovaj interaktivni upitnik (kalkulator rizika) namijenjen je isključivo uporabi u informativne i edukativne svrhe i nije zamjena za pružanje liječničkih savjeta ili profesionalnih zdravstvenih usluga.

Upitnik pruža grubu procjenu rizika za razvoj raka vrata maternice na temelju odgovora na pitanja o Vašim općim karakteristikama (npr. dob, zdravstveno stanje), ponašanju i korištenju određenih zdravstvenih usluga u četiri kategorije (nema rizika, mali rizik, umjereni rizik, visoki rizik). Također, daje preporuke i informacije za zaštitu zdravlja i traženje pomoći kod stručnjaka.

Upitnik se ne odnosi se na procjenu rizika od malignih promjena drugih sijela, te ne postavlja dijagnozu niti zamjenjuje profesionalne zdravstvene usluge i pomoć pružatelja zdravstvenih usluga. Ukoliko imate ili sumnjate da imate zdravstvenih problema i drugih briga u vezi Vašeg zdravlja, trebate se uvijek obratiti Vašem liječniku ili drugom pružatelju zdravstvenih usluga. Namijenjen osobama ženskog spola.

Upitnik koristi trenutno važeće znanstvene i stručne spoznaje o čimbenicima koji su povezani s povećanim rizikom od nastanka raka vrata maternice te smjernice i preporuke za zaštitu zdravlja vodećih međunarodnih i nacionalnih organizacija.

Kako bi se ovaj kalkulator rizika trebao koristiti?

Ovaj interaktivni upitnik treba koristiti samo kao alat za informiranje i razumijevanje da određeni čimbenici i rizična ponašanja mogu dovesti do povećanog rizika od razvoja raka vrata maternice. Postoje mnogi složeni čimbenici koje upitnik kao što je ovaj ne može sve obuhvatiti, stoga se za sigurno informiranje i pomoć treba obratiti liječniku ili drugim pružateljima zdravstvenih usluga.

Ovaj kalkulator rizika ne obavlja dijagnozu niti zamjenjuje liječničku pomoć ili skrb

Informacije i izračuni rizika u ovoj aplikaciji predstavljeni su isključivo u edukativno informativne svrhe, te ne mogu zamijeniti mišljenje ili dijagnozu pružatelja zdravstvenih usluga.
Informacije pružene ovim upitnikom ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti. Ovaj interaktivni upitnik će omogućiti informacije i procjenu rizika u svrhu edukacije i informiranja. Ovaj upitnik ne obavlja dijagnozu niti zamjenjuje pomoć pružatelja zdravstvenih usluga. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja i briga u vezi Vašeg zdravlja, trebate se uvijek obratiti Vašem liječniku ili drugom pružatelju zdravstvenih usluga.

Privatnost: osobni podaci se ne prikupljaju

Ovaj interaktivni upitnik ne prikuplja nikakve osobne podatke. Anonimno prikupljeni podaci koje ste unijeli mogu se koristiti samo za statističku analizu i pružanje rezultata procjene rizika.

Pravno odricanje od odgovornosti

Korisnik preuzima svu odgovornost i rizik korištenja ovog interaktivnog upitnika. Ni pod kojim okolnostima, svi koji su uključeni u stvaranje ili održavanje ove mobilne aplikacije nisu odgovorni za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu, koja može biti rezultat korištenja interaktivnog upitnika.

Vrati se nazad

Misli na svoju budućnost, napravi Papa test

Ako imaš neko pitanje, pošalji upit na

RVMsavjet@hzjz.hr